دانشکده تغذیه و علوم غذایی
تصویب گروه بهداشت ایمنی و مواد غذایی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
تصویب گروه بهداشت ایمنی و مواد غذایی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مراسم تجلیل از مسئولین برتر کمیته های تحول اداری دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مراسم تجلیل از مسئولین برتر کمیته های تحول اداری دانشکده تغذیه و علوم غذایی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری آیین نکوداشت روز زن بمناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)
برگزاری آیین نکوداشت روز زن بمناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
پیام تبریک معاون فرهنگی دانشجویی به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا و بزرگداشت روز زن
پیام تبریک معاون فرهنگی دانشجویی به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا و بزرگداشت روز زن
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کسب مقام دوم مسابقات فوتسال هفته بسیج (جام شهدای مدافع حرم و امنیت) توسط دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کسب مقام دوم مسابقات فوتسال هفته بسیج (جام شهدای مدافع حرم و امنیت) توسط دانشکده تغذیه و علوم غذایی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری سومین فراخوان کمیته مدیریت دانش دانشکده تغذیه وعلوم غذایی
برگزاری سومین فراخوان کمیته مدیریت دانش دانشکده تغذیه وعلوم غذایی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
وجود تانن در حبوبات و تاثیر روش های پخت بر روی آن
وجود تانن در حبوبات و تاثیر روش های پخت بر روی آن
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
اهمیت الگوی غذایی منظم در کنترل اسکیزوفرنی
اهمیت الگوی غذایی منظم در کنترل اسکیزوفرنی